Info / Risalah Keselamatan

Galeri Gambar

Articles

Dasar Privasi

Laman web ini menggunakan Google Analytics, satu khidmat analitikal web yang disediakan oleh Google, Inc, ("Google"). Google Analytics menggunakan "cookies", iaitu fail teks yang terletak di komputer anda, untuk membantu pentadbir laman web menganalisa bagaimana pelawat menggunakan laman web ini. Maklumat yang dijana oleh fail cookie mengenai penggunaan laman web ini (termasuk Alamat IP anda) akan dihantar dan disimpan di pelayan Google di Amerika Syarikat. Google akan menggunakan maklumat tersebut bagi tujuan menganalisa penggunaan anda terhadap laman web UTHM, mengumpul laporan bagi pihak pentadbir laman web UTHM dan menyediakan lain-lain khidmat berkenaan aktiviti laman web dan penggunaan internet. Dengan menggunakan laman web ini, anda bersetuju terhadap pemprosesan data berkaitan anda oleh Google seperti yang tercatat di atas.

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

PELEKAT KENDERAAN: Permohonan pelekat kenderaan boleh dibuat di Sistem Permohonan Pelekat Kenderaan (SPPK) >> Klik disini
RAYUAN SAMAN: Tuan/Puan boleh membuat rayuan dalam tempoh 7hari. Rayuan/representasi yang diterima selepas tempoh tersebut tidak akan dilayan. Sila jelaskan bayaran denda kepada Pejabat Bendahari dalam tempoh empat belas (14) hari daripada tarikh surat dikeluarkan atau selepas rayuan dikemukakan dan diluluskan.
PAS KESELAMATAN UNIVERSITI: Sila pamerkan pas keselamatan universiti (kad staf, kad matrik pelajar dan pas pekerja) semasa memasuki kawasan kampus. Tindakan akan diambil sekiranya kad keselamatan kampus tidak dipamerkan.

Tahukah Anda... ?

• Anda diawasi oleh beratus kamera litar tertutup (cctv) di dalam kampus.
  • Denda maksimum sebanyak RM50.00 akan dikenakan bagi Kesalahan Meletakkan Kenderaan.
  • Pelajar tahun pertama dan yang menginap di Kolej kediaman Dalam kampus tidak dibenarkan membawa kenderaan di dalam kampus.
  • Warga kampus WAJIB mendaftar kenderaan di Bahagian Keselamatan dengan kadar bayaran RM2.00 untuk satu Pelekat Kenderaan Universiti dan RM10.00 bagi kenderaan kedua.

Perkhidmatan Lain

Talian Bahagian Keselamatan

07 - 453 7146

Simpan Kerana Anda Memerlukannya Nanti !

1958

Your IP: 54.81.197.127